1 OP 1 TRAINING

Groepscursussen zijn niet erg effectief, tenzij u uw hond traint voor een specifieke sport, bijvoorbeeld Flyball of Agility. Veel mensen geven zich op voor groepslessen omdat ze denken dat het de socialisatie en omgang met andere honden bevordert. Dat doet het ook maar als uw hond in een nest verbleef, in ieder geval tot 6 of 8 weken oud, dan heeft de hond al de nodige onderdanige en dominante vaardigheden te pakken. In tegenstelling tot kinderen hebben honden geen jarenlange supervisie en socialisatie nodig om deze vaardigheden onder de knie te krijgen.

Natuurlijk zijn deze vaardigheden essentieel voor een gezonde ontwikkeling van een hond maar honden leren dit net zo gemakkelijk door een bezoekje aan de (super)markt, strand of café. Daarvoor hoeft u uw geld niet uit te geven aan een cursus.

Bij de 1 op 1 sessies is de focus van de instructeur volledig gericht op de relatie tussen de eigenaar en de hond. Door deze methode zijn zowel de eigenaar als de hond in staat om snel te leren zonder afleiding. Daarbij traint u uw hond in zijn eigen omgeving (thuis) zonder afleiding van andere honden, een groot voordeel. In een groepsles moet de instrukteur zijn kennis en persoonlijke aandacht delen tussen het aantal honden en de aanwezige eigenaren.

De vooruitgang die u kunt bereiken door te werken met een gekwalificeerde hondentrainer kan fenomenaal zijn. U kunt bijvoorbeeld, in minder dan 10 minuten, een hond die al jaren aan de lijn trekt zijn aandacht laten vestigen op u met LOSSE lijn.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search