HET COMPLETE HONDENCENTRUM

Welkom bij DogTopia , het complete hondencentrum en thuisbasis van All About Dogs.nl.

DogTopia is een 3500 m2 doelgericht compleet hondencentrum in Berkel en Rodenrijs (aan de rand van Rotterdam). Hier streven wij ernaar om, onder de beste omstandigheden, er voor te zorgen dat het onze cliënten en hun honden aan niets ontbreekt. Alle faciliteiten onder 1 dak.

happydog_2

WAT IS DOGTOPIA?

Wij streven ernaar om , onder de beste omstandigheden, er voor te zorgen dat het onze cliënten en hun honden aan niets ontbreekt. Alle faciliteiten onder 1 dak.

glenn_quote

TRAINING

Klinkt dit bekend?

 • Blaffen
 • Agressie
 • Dominantie
 • Trekken aan de lijn
 • Nervositeit
 • Verlegenheid
 • Terugroepen
 • Ongehoorzaamheid
 • Opspringen

Wij kunnen u helpen bij deze gedragsproblemen !

Meer informatie

SPORT

We bieden een variëteit aan sportprogramma’s voor alle honden. Onze sportprogramma’s zijn niet alleen leuk om te doen, maar bevorderen ook de gezondheid van de botten en spier ontwikkeling. De programma’s zijn ideaal voor honden met overgewicht, veel energie of voor de hond die het gewoon heerlijk vindt om te spelen en ook fysiek uitgedaagd wil worden.

Meer informatie

DAGOPVANG

DogTopia Dagopvang is vijf dagen per week geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur.

Wij bieden u ook ophaal service (tussen 08.00 en 09.00) en/of thuisbreng service (tussen 17.00 en 18.00). Al onze bussen hebben vaste kooien en airco voor uw hond zijn veiligheid en gemak.

More information

Training

GEHOORZAAMHEIDSTRAINING

Gehoorzaamheidstraining is het belonen en prijzen van de hond wanneer hij iets doet wat je wil of leuk vindt en het gebruiken van positieve correctie methodes wanneer hij iets doet wat je niet wil of niet leuk vindt.

1 OP 1 TRAINING

Bij 1 op 1 sessies is de focus van de instructeur volledig gericht op de relatie tussen de eigenaar en de hond. Door deze methode zijn zowel de eigenaar als de hond in staat om snel te leren zonder afleiding.

PUPPY & NIEUWE HOND TRAINING

Hier leren we de eigenaar de principes van gehoorzaamheidstraining wat resulteert in het bouwen van respect en vertrouwen tussen de eigenaar en zijn hond.

GEDRAGSTRAINING

Zoals elk levend wezen is de hond geboren met een instinctief natuurlijk gedrag dat hem in staat stelt een zo prettig mogelijk leven te leiden tussen zijn soortgenoten. We maken gebruik van dit instinct om u en uw hond te helpen.

Workshop

Het jaarlijkse workshop programma is speciaal ontworpen om de relatie en het begrip tussen u en uw hond verder te ontwikkelen door middel van high energy gehoorzaamheidssessies, sport en spel.

EHBO VOOR DIEREN

Mensen die eerste hulp willen verlenen aan hun dier of dat van een ander kunnen bij ons een EHBO cursus volgen. Wij vinden het belangrijk dat u in staat bent om op een veilige manier een dier in nood te helpen.

Sport

HET FRISBEE PROGRAMMA

In de frisbee competitie strijden honden en hun menselijke frisbee gooiers in evenementen zoals vangen op afstand en freestyle vangen met lichte choreografie.

HET AGILITY PROGRAMMA

Meedoen met het Agility Programma is niet alleen leuk om te doen samen met je hond, het bevordert ook de gezondheid en is perfect voor honden met overgewicht, met veel of een teveel aan energie of voor honden die het gewoon leuk vinden om te spelen.

HET TREIBBALL PROGRAMMA

Treibball is een fantastisch nieuwe manier om met je hond te spelen. Het spel bestaat uit het “drijven” van een aantal grote opblaasballen in een voetbal net. Het is een competitie sport voor honden in alle leeftijden en groottes.

DAGOPVANG

Onze dagopvang faciliteiten zijn speciaal ontworpen om uw hond de dagopvang ervaring te geven die nodig is en verdient in de omgeving en zorg die wij bieden. Wij geloven dat alle honden 2 emoties willen beleven. Spel en rust. Ons doel is op deze twee emoties te focussen, mentaal en fysiek, terwijl uw hond in onze zorg is. Uw hond verblijft in kleine groepen en is altijd onder supervisie van dezelfde medewerkers.

Onze faciliteiten:

 • 700 m2 omheind speelveld van kunstgras
 • Doelgericht dagopvang gebouw met rust ruimtes voor uw hond. Hier kunnen ze uitrusten, slapen en genieten van knuffels door de medewerkers.
 • Buitenkennels
 • Avonturenveld waar uw hond kan zoeken en speuren naar verborgen speelgoed en beloninkjes. Springen op en over veilige hindernissen en genieten van speurwerk.
dog_daycare
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search